Второ пријавување и запишување на ученици во прва година ќе се врши на 24ти и 25ти Јуни

📢 Второто пријавување и запишување на ученици во прва година ќе се врши на 24ти и 25ти Јуни
🕖 На 24ти Јуни (среда) пријавувањето е од 7:00 до 19:00
🕖 На 25ти Јуни (четврток) пријавувањето е од 07:00 до 13:00

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *