Третото пријавување и запишување на ученици во прва година за учебната 2020/21година ќе се врши на 29 Јуни

📢 Третото пријавување и запишување на ученици во прва година за учебната 2020/21година ќе се врши на 29 Јуни 🕖 од 7 до 13часот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *