Активности кои се изведуваат за време на летниот распуст во ОУТУ„Ванчо Питошески“

🏫 Во ОУТУ “Ванчо Питошески”-Охрид за време на летниот распуст се изведуваат повеќе активности:
 Поставување на Лед телевизори во сите училници


 Целосна реконструкција на санитарните јазли со поставување на нова доводна и одводна инсталација и санитарии


 Бојадисување на училиштето и ученичкиот дом

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *