Нов кабинет по практична настава со целосно нова угостителска и ИТ опрема

Како дел од проектот за локална и регионална конкурентност кој е финансиран од Европската унија и кофинансиран од општина Охрид, во ОУТУ„Ванчо Питошески“ се изведе нов кабинет по практична настава.

Кабинетот е опремен со целосно нова угостителска и ИТ опрема, со што ќе се подобри квалитетот на наставниот процес.

Comments are closed.