СОЦИЈАЛНИ ПАРТНЕРИ

Листа на потенцијални работодавачи со кои ќе соработува училиштето

 

Град/матично подрачје на учениците Хотелски објекти, одморалишта Ресторани Туристички агенции
Охрид “Метропол”, “Инекс Горица”, “Милениум Палас”, “Дипломат”, “Ривиера”, “Тино”, “Ројал”, “Белведере”, “Гарден”, “МВР”, “Бренд”, “Силекс”, “Дончо” и др. “Европа”, “Билјанини извори”, “Белведере”, “Ексклузив”, “Рибен ресторан”, “Панорама”,”Св. Софија”, “Јарец 7”, “Фонтана”, “Бриони” и др. “Тина турс”, “Фибула травел”, “Вис пој”, “Генерал турист” и др.
Струга “Бисер, “Инекс Дрим”, “Плажа”, “Галеб”, “Изгрев”, “Бисер” и др. “Муко”, “Конак”, “Александрија”, “Св. Ѓорѓија”, “Драган и Јовче”, “Ванила Скај”, “Аквариус”,” Гурман”, “Т’га за југ” и др.
Дебар, Ресен, Битола, Кичево, Кавадарци “Фени”, “Дебарски бањи”, “Кичево”, “Термал”, “Панорама” и др. “Стар сокак”, “Таверна Цами”, “Венец”, “Грамос”, “Карпузи”, “Арта”, “Колта” и др.

Comments are closed.