Обука за припрема на тесто за пица од познатиот италијански пица мајстор Дулио Ерик Џирото

Обука за припрема на тесто за пица од познатиот италијански пица мајстор Дулио Ерик Џирото

🍕Во просториите на РЦСОО„Ванчо Питошески“ на ден 01.11.2022 година познатиот италијански пица мајстор Дулио Ерик Џирото одржа обука за припрема на тесто за пица на прав италијански начин со користење на производи од програмата INITALY и брашното Perteghella.

✅Оваа обука разбуди голема заинтересираност кај учениците од регионалниот центар

✅На обуката беа присутни и пица мајстори од угостителските објекти од Охридскиот регион