Пролетна акција за чистење на дивата плажа од Пештани до Елешец

Пролетна акција за чистење на дивата плажа од Пештани до Елешец

👉 На ден 12.04.2024година група ученици од РЦСОО„Ванчо Питошески“-Охрид и ЈП„Охридски Комуналец“-Охрид учествуваа во акција за чистење на дивата плажа од Пештани до Елешец со собрани 40 вреќи ѓубре и исчистено околу 50% од ѓубрето